100 kosov 0,2 M Joypad GamePad Krmilnika Pretvornik USB Adapter Kabel za PS2 PS3/PC brez Voznika Črna

Kategorija: Igre In Oprema
€232.73 €270.62
(0)

Sku: w1063

Stanje: Na zalogi

To je varno transakcijo .

Pregled Izdelka

Postavka Opis

Opis Izdelka

Novi Modeli

Sorodni Izdelki

Opis Izdelka

100 kosov 0,2 M Joypad GamePad Krmilnika Pretvornik USB Adapter Kabel za PS2 PS3/PC brez Voznika Črna

Visoka kakovost

Enostaven za nastavitev in uporaba

Pretvorite vaš za PS2 Krmilnik v za PS3 Krmilnik

Barva: Črna

Embalaža Vsebina

100 kozarcev × za PS2 PS3/PC Adapter Pretvornik-Kabel Izdelka Sliki

Plačilo

www.wolz.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico, Western Union, in nakazilom prek banke.Če želite izvedeti več o načinih plačila na www.wolz.si, glejte "Center za Pomoč"

Pošiljko

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ladje, da bi naslov za dostavo, LE.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, preden boste plačali.

Ne bomo ladja na soboto, nedeljo ali praznikih.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Vrne

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje

Ponujamo 1 mesec brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12 mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

O Nas

Prodamo popolnoma nove postavke, ki so neposredno iz tovarne.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas preko "TradeManager" ali "ponujajo sporočilo".Bomo odgovoriti v roku 1 delovnega dne ali manj.Prosimo vključujejo vaše naročilo števila v vseh komunikacij.

Specifikacija izdelka

Podrobnosti

Združljiv Znamko/Model Sony

Vrsta Za PS2 PS2

Poreklo Celinska Kitajska

Številka Modela GSO01200

Združljiv Sony Model playstation2

Blagovna Znamka xunbeifang

Barve Črna

Stranke Rating & Pregledi

Skupna Ocena in Pregled

0

Iz 5

(Temelji na 0 Ocene)

Ocenite ta izdelek

Prosimo, napišite recenzijo

Razvrsti po:

Kupci, ki so kupili ta postavka tudi kupil...

€47.50 €61.68

značilnosti: ootdty uživajte jasen in svetel zaslon z 2.45 palčni zaslon.svoje highbrightness in močne barvne nasičenosti zagotoviti podrobna in naftni vizualno izkušnjo, kot nalašč za razvedrilne dejavnosti, kot so gledanje video posnetkov ali igranje iger. s svojo kompaktno 2.45 centimetrov, je prenosen in enostaven za uporabo, zaradi česar je primerna za različne uporabnike. uporabite

€0.87 €1.25

tingdong 1pcs za ps5 ps4 zamenjava prazen cd dvd igre polje ohišje za ps4 disk disk dodatki

€28.17

opis: 100% novih in kakovostnih barva: glej sliko velikosti: standardna velikost paketa vključuje:1set gbc led lučka gumba za komplet obstajajo 4 načini za izbiro: 1. enobarvne svetlobe, 2. gradient svetlobe, 3. belo svetlobo, 4. off barve lahko nastavite v črno beli način, svetlost lahko nastavite v vseh načinih zgornjem levem kotu svetlobe led kit vodi do spajkanje sklepov select in start gumb na matični plošči. 1.

€21.15

ryra 16-bitni md brezžični tv, igralno konzolo za sega mega drive igri genesis palico hdmi 2700 igra za sega genesis mini mega drive opis: tehnični podatki: ime izdelka: md hd video igra konzola vrsta igre: zakon o igri model: sg800 način povezave:hd sprejemnik 2.4 g wireless količina:1500/2700 igre jezik:angleščina brezžični prenos na daljavo:8-10

€14.49

dobrodošli na hi-link uradni trgovini. shenzhen hilink electronics co., ltd smo shenzhen hi-link elektronski co.,ltd., ki je proizvajalec ac dc in dc dc napajalni modul za deset let na kitajskem. če potrebujete vzorcev, vas prosimo, kraj, da tukaj, bomo ladjo, da vas kmalu. če potrebujete večjo količino, nas prosimo kontaktirajte neposredno, vam ponujamo najboljšo ceno in najboljši način dostave

€1.70 €3.42

popolnoma nova in visoke kakovosti ootdty značilnosti: rotacijski zložljivi design, kovinski okvir ribiško kolutu moči ročaj pomemben del ribiško kolutu, enostaven za namestitev in uporabo dobro za zamenjavo vaše stare ali zdrobljen ročajem, kolut rezervnih delov. veliko nadomestni del za ljudi, ki uživajo ribolov. specifikacija: tip: predenje kolutu ročaj material:

€2.92 €4.87

opis: material:iz železa stanja materiala, trajne in okolju prijazne za uporabo. sočna rastlin posode: vintage slog cvet vedra bodo zagotovila veliko rast okolje za svojo posajenih rož in rastlin. obrat planter :s prostorno rasti , lahko enostavno presaditev vaše lepe rastline, kmečko retro cvetlični lonček lahko obogatijo vaši terasi,vrtu in doma dekor. široka uporaba: odličen okras za dom,

€1.54 €2.36

material: papir količina:1 paket= 300 kos velikost:44*4 mm funkcija: trmast prosojno pet materiala, ki ne nejasno besedilo spodaj.primerna širina in različnih barv za enostavno sortiranje.obstaja veliko lepljenju območje, ki je trdno prilepijo in odtrga brez ostankov.

€352.73 €719.86

>>>suppoft adas dvr proti trčenju opozorilo vožnje diktafon (opomba: dvr ni vključena, vas prosimo, kliknite za nakup) >>>suppoft 360° panoramski fotoaparat (opomba: fotoaparat se ne vključi, vas prosimo, kliknite za nakup) (tt1 tt2 tako bt1, njegova končna bt2 ne podpirajo) >>>avto multimedijski predvajalnik parameter za toyota corolla 2017-2019 >>>cpu jedro octa,do 1.8 ghz,8+128gb cpu:okta-uis7862(8

€35.24 €46.38

package: samo lasuljo (razen lutke) smo le prodajajo lasulje in ne vključuje ničesar drugega (razen lutke,oblačila, obutev itd.)

€22.85 €45.70

opis: 1. prazno barva, acid-free strani zagotavljajo jasne predloge za risal in čačk. 2. te strani so v celoti izdelana iz najboljših ročno izdelan papir in so primerni za uporabo s črnilom in kaligrafija kot tudi preprost svinčnik. 3. prenosnik je trdno vezani, tako da kamorkoli greš, karkoli narediš, dnevnik si lahko sledijo, kot beležko ali skicirko, ali zbrati svoje misli, zvezke, itd. 4.

€2.20 €3.49

opis: 【visoko podrobno】: 1: 12 miniaturni čaj posode tin model, pokrov, ki se lahko odstrani ali zaprta, dodal realen dotik na mikro krajine scene. 【funkcija】mini shranjevanje jar hrano, opremo, ki je primerna za igro vlog, kuhinja igro, večerja in teatime. 【materiala】vse miniaturne kovinski zaprti jar model je narejen iz kakovostne zlitine material, okolju prijazne, trajne. 【večnamenski】miniaturni

€3.46 €4.94

opis: 1. iz okolju prijaznega materiala tpe, je mehka non-slip in vremenskim vplivom. 2. to lahko zmanjša strani trenja, kar veslo lažje in bolj učinkovito. 3. odlična darila za kajak ljubimec. specifikacija: ime: kajak, veslo oprijem material: tpe teža: 55 g (1 kos) velikost: dolžina: približno 15 cm/5.91 v, notranji premer približno 3 cm/1.18 v primerna

€7.34 €13.35

opis to je poseben zvezek z lepo in udobno dezintegratorjev lupini.lahko ga uporabljate za snemanje in diy vaše načrte, napišite vaše potovanja in izkušnje, ali pišete vsak dan na koledarju.samorog zvezek je zelo praktično in vam bo všeč njen nežen videz.primerna za ostarele, šolah, pisarnah in drugih mestih. značilnosti -barve:kot prikazano -material:pliš , papir -velikost:21.50x14.50x2.00cm/8.45x5.70x0.79in -nemoteno

€4.84 €6.91

funkcija: navdih: dolgo beležko. velikost: za 25,6*9.1 cm, 50 listov . teža: 112g/pad. funkcija: memo pad / darilo.

€789.85

zakaj izbrati vyopbc? 1. vyopbc je top blagovne znamke za www.wolz.si, 15 let delovnih proizvodne in prodajne izkušnje.mi v glavnem prodajo multimedijskih izdelkov za različne vrste avtomobilov, kot so audi, bmw in mercedes benz, ki so zelo pozdravili kupci.naš cilj je zagotoviti odjemalcem z najboljše izdelke in storitev, pa tudi zagotavljanje brezplačne posodobitve vdelane programske opreme 2. vsi izdelki so

€11.17 €16.01

m-11 12v eno vreteno mp3 iso kratek pisane luči bluetooth avto inteligentni nadzor igralec značilnosti: podporo za mobilne aplikacije nadzor vgrajen vmesnik bluetooth + mikrofon podpira prostoročno klicanje. napredna načinu za prenos je podprta. podpora za prikaz ure v mirovanju članice. visoko kakovostno digitalno stereo fm-radio. podpora tri-band radijska shranjevanje

€6.38 €8.28

ime:pvc ohlapno listov zvezek pokrov specifikacija:a6 material:plastika embalaža:1pcs/set

€21.20 €28.65

1/12 obsega lutka hiša miniature kuhinjske omare, nastavite miniaturnega pohištva korito števci za kuhinjo dekor 1:12 lestvici ročno izdelan miniaturni 4 kosov komplet kuhinja, mora imeti lutke pohištvo živo zasnovan , res luštna, in realističen vse kabinet vrata in predale je mogoče odpreti in pečica se lahko odstrani. primeren za 1:12 miniaturni lutke; odlična dekoracija za vašo punčko hiše,

€3.44

ta postavka je samo primerni za : monster high lutka (10 lutka) poslano 5pairs ali 10 parov z naključnim vse drugačen slog. prosimo, poskrbite, da pred reda s17 s23 s24 s25 s26 s27 s29 so seznanjene vse na isti strani.prosimo, prepričajte se.

€13.71 €22.84

specifikacija: nove blagovne znamke barve: bela / roza / črna / siva (neobvezno) velikost: binder zajema: pribl. 7.5 * 5.2 palčni binder žep: pribl. 6.9 * 4.1 palčni odhodek proračuna stanja: pribl. 6.7 * 3.4 palčni funkcija: iz pu usnja. a6 denarnih sredstev veziva: da vam bo priprava proračuna in upravljanja financ enostavno.a6 notebook vezivo je zasnovan

€2.75 €6.10

1.bomo na podlagi dejanskega stanja na samodejno, vam pomagajo pri izbiri najbolj ustrezne dostava pot za vaše naročilo. v: zakaj ne morem moje naročilo bo poslano iz ladjarske metoda določim? a: ker naši trgovini prodajajo različne vrste blaga,kot so posebni izdelki,nakit,gel lak,cuticle,in vsak countrys carinskega pregleda standardi so različni, zato vam bomo izbrati ustrezno dostava način, da pošlje, ampak

€2.64 €3.77

opis: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti lep dizajn in odlična izdelava ta izdelek je priporočljivo, da 1/12 1/6 lutke in lutke material: plastika tenis lopar dolžina: pribl. 9 cm žogo premer : pribl.1.5 cm paket vključuje: 1 komplet mini tenis lopar & žogo opomba: * zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od

€28.86 €49.75

100% popolnoma nova in visoke kakovosti izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne stranska krtača omogoča vaš sesalnik, da doseže globlje v preproga za bolj temeljito čiščenje filter filtri fini prah za zmanjšanje prah, cvetni prah in druge alergene iz prodira v zrak, ki ga dihajo.edinstveno ščetke z gumijastimi obroči, da se prilagodijo na različne talne površine, ki odstrani vse, od majhnih prahu na velike

€24.65 €41.09

lastnosti in tehnični podatki: - nova in visoke kakovosti, dobro delovanje. - velikost: 7 palčni (204*110mm). - kabelski vmesnik: 60-pin. - velikost: 1,5 mm - dolžina fpc (prilagodljiv print circuit): 40 mm. -universalfitment=št vgradnjo za honda za sebe 2016 - 2017 za honda za državljansko 2016 - 2017 za honda za hr-v letu 2016 - 2017 za