1set Univerzalni Avto Alarm Daljinski Zagon brez ključa Potisnite Samodejni Zagon Sistema, Vžig Motorja Autostart Komplet Za 12V Avtomobilski Deli

Kategorija: Notranjost Deli
€38.94 €58.11
(0)

Sku: w134823

Stanje: Na zalogi

To je varno transakcijo .

Pregled Izdelka

Postavka Opis

Opis Izdelka

1set Univerzalni Avto Alarm Daljinski Zagon brez ključa Potisnite Samodejni Zagon Sistema, Vžig Motorja Autostart Komplet Za 12V Avtomobilski Deli

Opis:

Glavne funkcije: vstop brez ključa, enega kliknite start/stop, remote start/stop, odprite ACC armaturne plošče, odd. odprete prtljažnik, oddaljeno iskanje, daljinsko odklepanje/zaklepanje zaprite, tihi način, anti-theft sprostitev (uporabo v sili), daljinskega učenja.

1. Inteligentni indukcijske stikalo za zaklepanje (vstop brez ključa) Delovanje: Pustite avto z daljinskim upravljalnikom za več kot 3 metre in zaklepanje vozila, s tipko lučka utripa, ko in rog honking enkrat Približuje avto z daljinskim upravljalnikom za okoli 2 metrov, bo samodejno odklepanje vozila.Rog se bo oglasil dvakrat in tipko lučka utripa dvakrat.

2. Vstop brez ključa načina preklapljanje (PKE način in izklop) Off: V nemočen članice, pritisnite in držite gumb za zaklepanje tipk za 5 sekund, in rog se bo oglasil dvakrat, če želite izklopiti funkcijo zaznavanja.Odprto: V nemočen članice, pritisnite in držite gumb za zaklepanje tipk za 5 sekund, in rog bo zvok, ki označuje, aktiviranje zaznavanje funkcijo.

3. Eden kliknite start/stop: Pritisnite in držite tipko za zavoro trdno, in na kratko pritisnite gumb start, da začnete ali ustavite avto. (Opomba: Po enem kliknite start gumb lučka ostane za dolgo časa)

4. Vklopite ACC armaturne plošče (vklop zvoka za instrumentne plošče): Ne da bi pritisnili na zavoro, na kratko pritisnite gumb, da vklopite zvok in instrument luči. (Gumb lučka utripa, ko je zvok vklopljen, ne da bi pritisnili na zavoro)

5. Remote start in oddaljeno zaustavitev delovanja (dolg pritisk remote start)

Remote start delovanje: A zapusti avto vsaj 5 metrov stran, in zaklene vrata, s rog, honking enkrat.

Pritisnite in držite avto iskanje gumb na daljinskem upravljalniku za 5 sekund, in armaturne plošče bo biti vklopljena, za 6 sekund pred začetkom.

Po uspešni C zagon avto samodejno zaklene vrata, in afriškega zvoke dvakrat kažejo, uspešen startup.

Opozorilo: - Remote start gostiteljice inteligentni odkrivanje baterije, ni potrebe za priključitev oljno črpalko kabel, lahko le začeli do 4-krat.

-Za delovanje oddaljeni zagon, prvi premik zobnika v nevtralni položaj (ročno orodje).

-Po uspešno remote start, avto bo potekal 18 minut na določen čas, in motor se bo izklopil po 18 minutah.

-Če slinavke zavora kabel je neposredno povezan s konstantno napetostjo 12V, ni mogoče na daljavo začelo.Prosimo, bodite pozorni med namestitvijo.

Daljinsko krmiljenje zaustavitve delovanja: Če želite na daljavo zaustavitev vozila v 18 minut, lahko tudi pritisnete in držite gumb za iskanje na daljinskem upravljalniku za 5 sekund ne sprošča.Po zaustavitvi vozila samodejno vpišite anti-theft članice. (Daljinsko upravljanje zaustavitev ni dovoljeno pristop avto, sicer bodo neučinkovito.Tudi po tem, ko stopite na zavoro, ko pripravljajo na avto, daljinski upravljalnik zaustavitev ni mogoče izvesti.)

6. Ročno stikalo za zaklepanje delovanje (ročni način):

Ročno zaklepanje zapiranje: Kratko pritisnite gumb za zaklepanje tipk na daljinskem upravljalniku, avto bo blizu in tipko lučka utripa enkrat, in rog bo zazvonil enkrat. (Opomba: Ročno zaklepanje pomeni stoji zunaj zaznavanje razdalje, sicer se vrata samodejno odpiranje po zaklepanje.)

Ročno odklepanje: Kratko pritisnite odklepanje gumb na daljinskem upravljalniku, in avto se bo odkleniti s tipko lučka utripa dvakrat in rog honking dvakrat.

7. Daljinskem upravljalniku, da odprete glavni veji (trunk pripravljenosti): Pritisnite in držite tipko daljinskega upravljalnika odklepanje gumb za 5 sekund, da odprete prtljažniku avtomobila.

8. Daljinsko avto operacijo iskanja (avto način iskanja): Kratko pritisnite gumb na sredini daljinskega upravljalnika za opravljanje 15 drugi avto operacijo iskanja.

9. Izklop načina preklapljanje: Odprto: V zaklenjenem stanju, pritisnite in držite gumb za zaklepanje in iskanje gumb za približno 5 sekund, in rog bo zvok vnesite tihi način.Off: V zaklenjenem stanju, pritisnite in držite gumb za zaklepanje in iskanje gumb za približno 5 sekund, in rog se bo oglasil dvakrat za izhod v način izklopa.

10. Anti theft sprostitev delovanje (uporabo v sili)

Delovanje: Ko sta oddaljeni nadzor avtomobila so bili poškodovani ali izgubljeni, če želite uporabljati avto, upoštevajte naslednji način uporabe.Uporabite rezervni ključ za odpiranje vrat, in pritisnite in držite rdečo stikalo za 5 sekund za zagon avtomobila.

11. Daljinsko upravljanje učnih navodil (daljinski nadzor koda ujemanje) Delovanje: Pritisnite in držite rdečo kodo preverite stikalo za 10 sekund, počakajte, da gumb start svetlobe na svetlobo up za dolgo časa, in nato na kratko pritisnite na daljinskem upravljalniku.Lahko nenehno učiti 4, in ko je 5. ena je izvedela, prvi daljinski upravljalnik bo izrinilo.

Fit: 12V Avto

Daljinski nadzor in sprejemanje frekvenci 433MHZ

Paket vključuje:

Inteligentni daljinsko tipke*2

Za vžig in opozorilo modul*1

Namestitev napeljava varnostni pas*2

Start-stop*1

PKE Indukcijske Antena*2

Izdelek manual*1

Dajatve Za Internation Kupci

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te Stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred tobidding/nakupu.

Dostava Politike

Hitrega Pošiljanja(Fedex/Dhl/Tnt/UPS):V ZDA 7-12 delovnih dneh, Da Združeno Kraljestvo & Avstralija 7-12 Delavniki, V drugih državah 7-15 delovnih dneh.

Prosimo, poskrbite, da nam s pravilna, natančna in podrobna naslov za dostavo in pravilno telefonsko številko.Da bodo dobavljeni z 1 do 10 delovnih dni po plačilu prejme ali izbrisani.

Specifikacija izdelka

Podrobnosti

Poreklo Celinska Kitajska

Stranke Rating & Pregledi

Skupna Ocena in Pregled

0

Iz 5

(Temelji na 0 Ocene)

Ocenite ta izdelek

Prosimo, napišite recenzijo

Razvrsti po:

Kupci, ki so kupili ta postavka tudi kupil...

€8.21 €17.85

izdelano iz kakovostne abs in aluminijevih zlitin za izboljšanje moči, vzdržljivosti in spreminja hitrost. ergonomska oblika z obrnjeno glavo strogo sledi navad človeške roke in orožja.ta premika glavo, lahko vam z boljšo izkušnjo, boljše udobje in preprečevanje roke od zdrsa. samo malenkost, vendar lahko spremenite videz notranjosti. po tovarniških specifikacijah, odlično ujema za avto. ime

€3.59 €5.55

avto priročnik prestavna knoblever transformator ročaj ročaja usnje 5 prestavi glavo prestavna ročica pokrov samodejnega palico avto dodatki opis: enostavna namestitev,neposredno zamenjavo shift gumb, brez spremembe potrebne. eleganten in svež, edinstven, prilagojene videz prihajajo z 4 cevi (8 mm 10 mm 11 mm 12 mm). to prestavna ročica prilega samo za krožne prestavno ročico. univerzalni

€17.48 €24.97

uporaba:za isuzu 3ld1 4jb1 4jg1 4jg2 4lb1 4lc1 4le1 4le2 kopač ex35u ex27u ex50u isuzu c240 motorja združljiv vozila:isuzu c240 motor;hyster in tcm orklifts isuzu ž-8-97040-501-0 hyster 1347121;tcm 21152-42013;tcm fd15t19 viličarja 100% preizkušen pred odpremo za zagotavljanje varnosti izdelkov, stabilnost in trajnost osredotočeni smo na visoko kakovostnih izdelkov vsak element je strogo testirani pred odpremo popolna izbira

€40.88

pogosto se uporabljajo v poveži/prekini moč vitel ali druge električne naprave, kot so daljinski baterije, polnilnike moči inverterji, sončne postavitve,prikolice, ali za katerikoli namen, ki zahteva visoko-trenutne.priročno namestitev: lahko namestite baterijo kabel, hitri priključek odklopite vtič hitro, vstavite žice v terminal zatiči, in nato na primer s spajkanjem ali naguba njih, priključek konča, so enaki, tako

€32.46 €54.09

opis izdelka: rezervoarja za gorivo pošiljatelja, ki je nameščena na črpalka za gorivo montažo se nahaja v posodo za gorivo in je zasnovan tako, da izmerite, koliko goriva, nivo glasnosti.

€116.88 €162.33

visoko kakovost izdelkov. enostavno namestitev in trajno uporabo. odlična kakovost in super opremljanja. ustrezen priključek brez rezanja ali preplete. daj ostrejši in bolj sophisiticated videz za vaš avto tip:okno za preklapljanje vgradnjo tip:neposredno namestite št. dela:2569026 opremljanja:za scania truck barva:črna material:abs vsebina

€10.25 €20.11

pogoj: nova vgradnjo tip: direktna zamenjava proizvajalec številka dela: 25230-7996a 252307996a združljiv z nissan infiniti vozil barva: kot prikazano material: plastika vsebina paketa: 4 x rele samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni. opomba: lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od

€13.00

prosimo, da nam z blagovno znamko, embalažo in pripona za izdelek, ki ga zahtevajo pred nakupom.to je normalno za izdelek, da imajo različne leto in šaržnih številk ali imajo različne signal, ki izhaja iz ali barvo pisave, ki je drugačen od sliko izdelka.moramo zagotoviti, da se čip kakovosti funkcija je enaka.če imate posebne zahteve za proizvodne serije, številke, vas prosimo, da nas obvesti, preden posnamete fotografijo.

€1 550.07 €1 684.87

najlepša hvala za vašo pozornost!! #detail_decorate_root .magic-1{širina:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-2{min-višina:28px;padding:5px 10px;širina:158px;min-višina:28px;polje-velikosti:vsebina-polje}#detail_decorate_root .magic-3{min-višina:28px;padding:5px 10px;širina:548px;min-višina:28px;polje-velikosti:vsebina-polje}#detail_decorate_root .magic-4{vertical-align:top}#detail_decorate_root

€12.69 €26.99

opomba: 1.zaradi ročnega merjenja, prosimo, počakajte za napako 0.1-0.5 cm v izdelku. 2.bomo po najboljših močeh prizadevala, da se prikaže barve izdelka za vas, ampak zaradi različnih nastavitev med vsakega zaslona, prosimo, da upoštevate dejanski element, ki ste jih prejeli kot standard 3.prosimo, naročite le po tem, ko ste prebrali zgoraj navedenih pogojev in so pripravljeni, da jih sprejmejo.ali

€76.28

postavka vrsta: električni sunroof motornih št. dela: bb5z15790a, bb5z15790d, bb5z-15790-a, bb5z-15790-d, mm-1147, mm-1038 primerni za ford explorer 2011-2017 barva:črna+srebrna material:kovina vsebina paketa: 1 * električni sunroof motornih samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.opomba: lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.merjenje

€11.03 €24.51

direktna zamenjava.enostavno namestitev in trajno uporabo.odlična kakovost in super opremljanja.ustrezen priključek brez rezanja ali preplete.strog nadzor kakovosti standardi za gradnjo in test.za modela avtomobila: za mercedes benz gl w164 razred 2006-2009 za mercedes benz w164 ml razred 2006-2009 za mercedes benz w251 r razred 2006-2009 za mercedes benz w245 b razred 2008-2011 referenčna številka dela :1648207910/1648208010/1648200010/1648200210 tip:

€4.43 €6.81

bullet točk: 1.[ univerzalni auto orodje ]sprostite stikalo zahteva 12v storitev napetost in se lahko uporablja za vse 12v avto modeli z primeren za off-road vozila in tako naprej. 2.[ led lučka ] gumb za sprostitev prihaja z led indikator, ki vam omogoča, da najdete stikalo, ki je prvi v nizko svetlobnih razmerah.to omogoča bolj udoben za vožnjo ponoči. 3.[ trajnih materialov ] pokrov sprostitvi stikala

€6.77 €16.13

strokovno načrtovanje, expecially za mercedes benz a/b/c(w204)/e(w212)/gla /cla/ glk/ gl/ ml/ gle-cl .odlično se prilega originalni gumb in se ujemajo z drugo notranjo trim popolnoma.chrome barva dviguje stopnjo notranje zadeve splošni videz, bolj prefinjeni & naočit.vsak spodnji pokrov kos ima ustrezno dvojno stranicami nalepke, cleane off vsako tipko, potegnite izven nalepke zaščitna podloga.in potem dal dvojno stranicami

€37.97 €55.04

opomba: prosimo, preverite izdelka, slika, opremljanja, preden bi ga. če niste prepričani, vas prosimo, da stik z nami, preden bi ga. sicer ne bomo povrnili denar, če ste narobe bi, hvala. funkcija: -smo se osredotočili na visoko kakovostnih izdelkov -vsak element je strogo testirani pred odpremo - perfect match f ali avto - namestitev je stabilen -vsaka

€20.38 €29.12

vrata avtomobila zapah za sprostitev kabel za dodge ram 1500 2500 3500 quad cab 1998-2002 55275106 dragi kupec, če je vaš naslov za dostavo je v braziliji, prosim, pustite vaš e-poštni naslov in davčno id za naše storitve za stranke po vrstnem redu, tako da bomo lahko izročiti blago v času.hvala! opis : garancija : 6 mesecev namestitev : neposredno zamenjava material : plastika umestitev

€384.46 €404.70

1.opis izdelka 【naša prednost】strani korake, ki bo zagotovila varno, slip-dokazilo, udoben korak za vašo družino ali prijatelji . 【pozornost & opremljanja 】teče plošče so narejene za trajne aluminija z robustno ogrodje in mount design za moč in vzdržljivost . 【enostavna namestitev & funkcijo 】enostavna namestitev z uporabo vozila obstoječe pritrditev nosilcev in izdelavo pedala bolj natančno

€1.90 €2.91

opis: 100% nova in visoke kakovosti barva: črna velikost:kot prikazano paket vključuje:1pc reže za kartico sim adapter to lahko enostavno povežete kartice sim na navigacijsko napravo in zagotavlja omrežno povezavo funkcijo. z uporabo visoko kvalitetnih materialov in zapletenih proizvodnih procesov zagotavlja stabilnost in zanesljivost prenosa signala in se izogiba omrežja, prekinitve

€2.04 €2.73

značilnosti: ootdty brez truda nadzor vašega vozila, prtljažnika z prtljažniku avtomobila pokrov, izdelani za enostavno namestitev in delovanje. izdelane fromhigh kakovosti abs materiala, ta zagotavlja trajnost in zanesljivost, kar je zanesljiva izbira za lastnike avtomobilov. to je treba imeti opremo za lastniki želijo zamenjati ali popravljati svoje trunk lid ali ste odhodom na potovanje,

€6.52 €22.12

značilnosti: 2-v-1 avto instrument, vključevanje goriva v rezervoarju in voltmeter.deluje lahko pod ultra-široko napetost, največ 40v lahko delajo normalno. digitalni lcd zaslon, jasno in enostavno, da si ogledate, utripajoče opozorilo, če je napetost je previsoka ali prenizka, kar vožnja varnejša. to je funkcija anti-shake nafte ravni, in to lahko vodi normalni prikaz, tudi če avto je vrč ali olje

€6.55 €9.35

material: pu usnje zaslonka: 1,8 cm velikost: 4.9 * 10.9 cm uporablja model: renault laguna megana 2 clio 3 pokrajina 2

€4.90

združljivost:odlična okna stikalo ustreza mitsubishi pajero montero serije vozil.del številke za referenco:mb781916 mb78 1916 fit:1990-2003 mitsubishi pajero montero sprednji desni sovoznikovi strani električno krmiljenje stikalo funkcija:zamenjaj za sovoznikovi strani glavnega okna stikalo.odlična rešitev za nadzor stikalo.to vključuje kontrolnikov za vseh pet moč windows, vključno z okna zaklepanje in vrat stikalo za zaklepanje enostaven

€8.28 €18.00

element širina: 10palčni model name: bw102x4 za 535is 635csi m3 m5 m6 leto: 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 proizvajalec številka dela: 61311381205 / 613 113 81205 / 61 31 1 381 205 barva: črna material :abs vsebina paketa: 4* moč okna stikalo samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni. opomba: lučka za fotografiranje in