5pcs Motherboard-Mini Zvočnik, Alarm Mainboard Zumer Računalnik Ohišje Zumer za Računalnik DIY

Kategorija: Pasivne Komponente
€0.57 €1.15
(5)

Sku: w39129

Stanje: Na zalogi

To je varno transakcijo .

Pregled Izdelka

Postavka Opis

Opis Izdelka

Obseg uporabe: Ko je računalnik vklopljen, bomo vsi slišali seznanjeni zvok "beep", ki na splošno pomeni, da računalnik lahko uporabljate kot običajno.Ta zvok se predvaja iz tega "otroka".

Rdeče žice je pozitivno pole in črno žico je negativnega pola (dejansko, ne loči med pozitivno in negativno, se lahko uporablja tako dolgo, kot je priključen na Zvočnik vmesnik)

Matični plošči zvok alarma opis

Splošni smislu AWARD BIOS-a tone je:

1 kratko: sistem Se zažene kot običajno.To je tisto, kar smo lahko slišali vsak dan, in to tudi pokaže, da ima stroj brez težav.

2 Kratka: Splošna napaka, prosimo vnesite CMOS Setup in reset napačno možnost.

1 dolg in 1 kratke: RAM ali matična plošča je v okvari, poskusite uporabiti drug pomnilnik, če je še vedno ne deluje, boste morali zamenjati matično ploščo.

1 dolg in 2 kratka: narobe zaslonu ali zaslonu kartico.

1 dolge in 3 kratke: tipkovnice krmilnika o napaki, preverite matično ploščo.

1 dolg in 9 kratko: motherboard Flash pomnilnika RAM ali EPROM je narobe, in BIOS je poškodovan.Poskusite uporabiti drug blok Flash RAM.

Nenehno beeping (dolgo beeping): pomnilniške bar ni vstavljena tesno ali poškodovana.Vstavite pomnilniško kartico memory stick.Če še vedno ne deluje, zamenjajte samo eno pomnilniško.

Nenehno tip: napajanje in zaslon ni priključen na zaslon kartico.Preverite, ali so vsi priključki.

Ponovi kratek pisk: napajanje problem.

Zvok in brez prikaza: Napajanje problem.

Splošni pomen AMI BIOS zvonjenja je:

1. Kratek zvok, spomin osvežite ni uspelo.Spomin je poškodba resna, se bojim, da je pomnilnik je treba zamenjati.

2. Dva kratka piska, pomnilnika napaka paritete.Vnesete lahko v nastavitvah CMOS-a, izklopite pomnilnik Pariteto pariteto možnost, da je, ga nastavite na Disabled.Vendar na splošno, pomnilniški modul je parity check in parity check ni vklopljena v CMOS nastavitev, kar je dobro za stabilnost mikroračunalniška sistem.

3. Tri kratki piski, sistem osnovnega pomnilnika (prvi 64Kb) preverjanje ni uspelo.Zamenjajte pomnilnik.

4. Štirje kratki piski, sistem napaka ure.Popravil ali zamenjal matično ploščo.

5. Pet kratkih piskov, CPE napaka.Toda to ne sme biti vse napake CPU sama.To je lahko tudi problem s PROCESOR vtičnica ali drugih krajev.Če CPU je običajno na druge matične plošče, napaka mora biti z matično ploščo.

6. Šest kratki piski, tipkovnice krmilnika napako.Če na tipkovnici ni priključen na električno omrežje, je enostaven za uporabo, enostavno priključite ga v; če je tipkovnica povezana običajno, vendar je sporočilo o napaki, boste lahko tudi poskusite dobro tipkovnico, saj v nasprotnem primeru obstaja problem s tipkovnico za nadzor čip ali povezanih delov.

7. Sedem kratkih piskov, pravi način sistema je narobe, in to ne more biti vključen na način zaščite.To je tudi napaka na matično ploščo.

8. Osem kratkih piskov, memory read/write error.Pomnilniški čip na grafično kartico, je morda poškodovan.Če na pomnilniški čip je plug, samo najti slabo čip in ga zamenjati, v nasprotnem primeru grafično kartico, ki jo je treba popraviti ali zamenjati.

9. Devet kratkih piskov, ROM BIOS preverite napake.Poskusite še dobro BIOS iste vrste.Če se izkaže, da je problem z BIOS-a, lahko poskusite obnoviti, ki jih prepiše ali celo vroče-priklopom.

10. Deset kratkih zvokov, registrirajte se za branje/pisanje napako.Samo popravil ali zamenjal matično ploščo.

11. Enajst kratkih piskov, cache error.

12. Če ne slišite opozorilni ton zvonjenja ali vidite zaslon, morate najprej preverite, ali je napajalnik pravilno priključen.To je pogosto enostavno zanemarja med vzdrževanjem, in lahko zaženete preizkus, brez povezave matične plošče napajalnik.Drugič, morate videti, če ste manjka vse sestavne dele, kot so Cpe, pomnilnik, palice, in tako naprej.Še enkrat, odklopite vse karte v vprašanje, ostane le grafično kartico, da poskusite.Končno, poiščite mostiček za brisanje CMOS nastavitev matične plošče, clear CMOS nastavitev, in naj BIOS-a, se vrnete v tovarniško stanje.Če ni težav z monitorja ali grafične kartice in povezave, in CPE in pomnilnik so brez težav, po zgoraj navedenih korakih, se računalnik še vedno ne prikaže ali zvoni, ko je računalnik vklopljen, potem se lahko samo problem z matično ploščo.

POENIX BIOS zvok alarma (tam je bilo veliko POENIX na prejšnji šef, ampak zdaj je bila pridobljena z ODDAJO)

1 kratek sistem začne normalno

1 kratka 1 kratka 1 kratka Sistem power-on inicializacijo ni uspelo

1 kratka 1 2 kratka kratka matične plošče napaka

1 kratka 1 kratka 3 kratek CMOS baterije ali neuspeh

1 kratka 1 kratka 4 kratka ROM BIOS preverjanje napak

1 kratka 2 kratka 1 kratka sistem napaka ure

1 kratka 2 kratka 2 kratka DMA inicializacijo ni uspelo

1 kratka 2 kratka 3 kratek DMA stran register napaka

1 kratka 3 kratke 1 kratka RAM osveži napaka

1 kratka 3 2 kratka kratek Osnovni spomin napaka

1 kratka 3 kratka 3 kratke Osnovne pomnilnika napaka

1 kratek 4 kratke 1 kratke Osnovne pomnilniški naslovni vrstici napaka

1 kratek 4 kratka 2 kratka Osnovnega pomnilnika preverite napake

1 kratek 4 kratka 3 kratek EISA sekvenčnika napaka

1 kratek 4 kratka 4 kratka EISA ZNT vrata napaka

2 kratka 1 kratka 1 kratka Prvi 64K osnovni spomin napaka

3 kratke 1 kratka 1 kratka DMA register napaka

3 kratke 1 2 kratka kratka Glavni DMA register napaka

3 kratke 1 kratka 3 kratek Glavni prekine obdelavo register napaka

3 kratke 1 kratka 4 kratka Suženj prekine ravnanje register napaka

3 kratek 2 kratka 4 kratka tipkovnice krmilnika napaka

3 kratke 1 kratka 3 kratek Glavni prekine obdelavo register napaka

3 kratek 4 2 kratka kratek prikaz napake

Specifikacija izdelka

Podrobnosti

Poreklo Celinska Kitajska

Blagovna Znamka SISJQRR

Številka Modela Matično ploščo zumer

Vrsta mikrofon

Stranke Rating & Pregledi

Skupna Ocena in Pregled

5

Iz 5

(Temelji na 1 Ocene)

Ocenite ta izdelek

Prosimo, napišite recenzijo

Razvrsti po:

Kupec

Preverjen Kupec

5 |

2023-09-12

Viss kārtībā, strādā ļoti labi.

Je bil ta pregled v pomoč, da vam ?
Da, Št.

Kupci, ki so kupili ta postavka tudi kupil...

€13.43 €17.21

informacije o izdelku in prikaza slike *znamka: čelado, oklep *ime proizvoda: hsgi slog trdo lupino kartuše primeru form45.56mm *barve: mc, mcbk, bk, od, de, wg *velikost: 10.5x8x3.5 cm *teža: 85g *značilnosti izdelka 1. primerna za 5.56 ali 7.62 mm magazine posnetki 2. opremljen z molle sistem, uporablja se lahko na pas pokrov ali telovnik 3. rog oblikovan

€6.80 €12.37

opis: 【visoke kakovosti】: golf headcover, ki je narejen iz premium pu golf woods glavo kritje zaščitnik, nepremočljiva, mehko in trajne. 【prevoz varstvo】: z debelo črno oblog, učinkovito vas klubi zaščiten pred udarci ali škodo, ki se lahko pojavijo med igro ali potovanja 【zaščito golf klub】golf klub zajema pomoč vodijo svoje klube, čist in imejte golf glavo iz praske in poškoduje

€8.57 €14.28

pgm golf tee mejo označi 83mm služijo lesa dolgo golf žogo imetnik golf accecories za golfist darilo 30 kos/škatla 4 barve qt027 izdelek uvod 1. kalibracija skladu pomaga določanje položaja (lokacije) določanje tee višina, da vsako storitev bolj stabilen 2. štiri kotu nohtov glavo design, zagotoviti stabilnost, trajnost in zmanjševanje trenja uspešnosti 3. visoko kakovostne abs plastike,

€0.68 €1.23

opis: dajanje partner: golf palico posnetek označevalec, lahko visi golf vrečko ali pasovi za izvajanje klubi, enostaven za uporabo, in priročen za izvajanje, skrbi, golf klube, lepo, dobro organiziran. trajne in kompaktna: golf vrečko posnetek palico objemka narejen iz abs materiala, lahek, 7.6cmx6.5cmx2.5 cm/2.99inchx2.56inchx0.98inch. vsestranski: golf palico posnetek organizator ima palico v mesto

€8.21 €16.44

zložljivi stol doma zgosti prenosni zunanji potovanja izurili ponija ribolov stol plastičnih nizko klop oprema za taborjenje opis: ime izdelka: zgibanje papirja stol izdelek material: plastika barva: modra/rumena/zelena obremenitev razpon: specifikacije: debeli material, zložljivi design enostaven za prevoz in široko paleto aplikacij (zunanji kampiranje/ribolov/čas

€1.07 €1.52

popolnoma nova in visoke kakovosti ootdty značilnosti: iz visoko kakovosti poliester materiala, je trajno in težko, da bi prekinil. to je na obrabo odporen, enostaven za uporabo in praktično. pet barv, da izberejo, svetle barve, da bi zadovoljili različne potrebe. 120 metrov v dolžino, dovolj. stražar string le, drugi dodatki na sliki niso vključeni! specifikacija: tip:

€1.69 €2.60

ime izdelka: fishhooks tip: kavelj material: titanium alloy hook velikosti:5#,6# 7# 8# 9# 10#,11# pakiranje:100 kozarcev popolnoma nova in visoke kakovosti opomba: 1. zaradi svetlobe in razlika zaslon za prilagoditev barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike. 2. prosimo, dovolite 1-3cm meritev odstopanja zaradi ročnega merjenja.

€0.47 €2.07

barva:srebrna material:železo premer:pribl.25 mm/0.98 v debelina:pribl.1mm/0.04 v package seznam:1pc golf žogo označevalcev(brez klobuk posnetek) opomba: pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike, prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

€6.27 €8.96

50pcs lokostrelstvo puščico nock od8mm puščico repi puščico zamenjava nock za od8mm ogljika iz steklenih vlaken, puščice, streljanje, lov dodatki ime izdelka: plastične puščice nocks primeren za: od 8 mm lesena bambusa aluminija ogljika iz steklenih vlaken, puščico gredi material: plastika barva: kot na sliki teža: za 0,7 g od:9 mm id:8 mm package : 50pcs

€25.97 €43.28

kampiranje na prostem topel veter suknjič vojaške posebne enote prikrivanje usposabljanje obleko jesen in zima lov obleko smo strokovni pri dropshipping naročila. značilnosti: za jakna: 1: nerjaveče jeklo zadrgo, gladka in odporne na obrabo 2: vrvico design klobuk, nastavljiva 3: najvišje vodoodpornega materiala, odporne na obrabo in nepremočljiva 4 :ekstra zgostitev

€13.15 €25.29

boot vrečko velikost: 56x26x34cm (otroci) boot vrečko velikost: 60x43x37cm (za odrasle) barva: črna material: 600d nylon vsebina paketa: 1 x skate vrečko samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni. opomba: lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

€0.50 €0.87

opis: premium tpu kitesurfing kiteboarding kite črpalka , lahek in vzdržljiv. način vam omogoča, medtem ko je črpanje vendar pa se konča, zrak, ki prihaja ven. univerzalni fit in se lahko sticked na skoraj vsakem mehurja, enostaven in priročen za uporabo. lahko uporabite za popravilo ali zamenjavo obrabljene inflacije . super zamenjava orodja oprema za kajtanje in kiteboarding. specifikacija: material:

€4.48 €6.68

100% nov, visoko kakovost! material: plastika velikost: tool box) o 2.5x2.5x5cm skupna višina 7 cm barva: kot slika set vključuje :1 komplet teža izdelka: 24g obvestilo: 1. zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite rahle razlike.zgoraj navedene dimenzije so samo za referenco. 2. prosimo, upoštevajte, da odtenek od živo barvno fotografijo lahko nekoliko

€44.94 €89.87

◎smo potrebovali čas za šivanje obleke po vrstnem redu izplača.prosimo, bodite potrpežljivi in ne prekličete vaše naročilo, ko plačilo.včasih so končnih izdelkov, ki je na zalogi, in bo ladja jih v najkrajšem možnem času.najlepša hvala. ◎, ker ročno 、 svetlobo in zaslon razlika, je izdelek lahko malo drugačen od sliko, prosimo, bodite obveščeni,. ◎izdelkov v tej povezavo ar e brez lutke,prosimo,

€2.82 €3.44

izdelek ima določeno prožnost.ploščice velikosti, kot je prikazano na sliki:

€0.61 €4.03

1 nastavite pretvarjati hrano igrajo lepe svetle barve realno za mikro krajine lutke suši lutke hrane specifikacije: ustvarjanje izvrstno hrano in igrajo plesni, ki izgleda prijeten za oči s tem lutke mini suši ploščo.in to je realistično obliko in fine izdelave.je zelo lepe. z uporabo te lutke suši ploščo, da okrasite vaš lutke bo ljudem toplo in japonski slog občutek.to je simulacija miniaturni

€2.58 €3.44

1pcs priložnostne čiste barve t-shirt za blyth, azonen,1/6 punčko oblačila dodatki

€7.93 €17.63

100% popolnoma nova in visoke kakovosti iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne.občutljivo in lepe, zelo ujemajo z originalno opremo.mop krpo je dobro mehkobo, medtem ko čiščenje umazanije, prav tako ščiti tla pred se popraskal.mikrovlaken volne povečalo za 40%, da se zagotovi večja zbiranjem območja, primerna za yeedi mop postaja samo-čiščenje robot barva:bela material: fiber vsebina paketa: 12 x zbiranjem krpe

€69.05 €119.06

lutka velikost: 20 cm, 50 cm teža: neto teža lutka, ki je približno 1,2 kg, 2.2 kg material in strukturo: mehko krpo telo, veliko več življenja in mehko, zelo ljubki, tako kot pravi dojenček, ko ste ga objel njo / njim. lutka, ki je popolnoma poseable, glave in okončin, lahko preselil prosto. oči: visoka kakovost jasno akril oči, oči ne more utripa lasje: ročno zakoreninjena

€1.70 €2.62

specifikacije material: papir velikost:85*122mm količina: 1pack=60pcs paket vključuje: retro materiala paket naredi roko račun bolj lepa, in lahko diy bo.vzorec je dobro zasnovan in lep dizajn je primeren za uporabo v mnogih krajih, kot nalašč za scrapbooking, kartice, izdelava, darilo, zavijanje, dekoracijo in drugih ustvarjalnih projektov

€230.24 €460.47

ownice k6+ 2k 8g+256g 13.3 za skoda yeti 5l 2009 - 2014 avto radio multimedijski predvajalnik videa predvajalnik gps, android 12 ne 2 din dvd primerni za za skoda yeti 5l 2009 - 2014 če original avtoradio ima pod funkcijo, ne ownice vodja enote se compatiable s? * volan nadzor --- yes * oringinal radar ali parkirni senzor --- yes * zaslon klima info, avto informacije, povratne vodnik linije --- yes

€9.22 €13.56

hranite vaše vetrobransko steklo zmrzovala in vaša vožnja varna z naše kakovostne avto defroster vetrobransko steklo grelec.uživajte boljšo vidljivost leto s svojo biaxial strukturo, ki zagotavlja hitro in enostavno namestitev.narejene, da trajajo, ta vzdržljiv grelec je zanesljiv spremljevalec na poti.poslovite od hladno pogoni in pozdravljeni na varnejšo in bolj udobno vožnjo. specifikacija: ime izdelka: