13.6 " Avto multimedijski predvajalnik Videa, Za Land Rover Range Rover Sport L494 2013-2017 GPS navigacija Android12 Carplay AC zaslon 4G

Kategorija: nalepke
€780.59 €975.73
(0)

Sku: w58527

Stanje: Na zalogi

To je varno transakcijo .

Pregled Izdelka

Postavka Opis

Opis Izdelka

Prosimo, pozorno preberite pred nakupom:

1: Pri nakupu izdelka, prosimo, bodite pozorni, za potrditev, ali je vaš avto je primerna za namestitev.Prosimo, preverite izdelka uvedbe na spletni strani ali pošljite fotografijo original avto sredinski konzoli, na naš oddelek za podporo strankam kadrov za potrditev.

2: Glede namestitve izdelka, vse so nedestruktivne sidranja.Če obstajajo kakršne koli težave med namestitvijo, se obrnite na nas za pomoč in ne zaključkov na svoje.

3: Ob vgradnji izdelka je nujno, da izključite kontakt, preden priključite napajalni pas. (To je, da se izognete požaru opreme)

4: Če ne veste, povezave položaj moči pas med namestitvijo, lahko posnamete fotografijo in jo pošljete na naš oddelek za podporo strankam osebje.Mi bo zagotovila strokovno tehnična navodila za namestitev.

5: Vse modele izdelkov v naši trgovini pripadajo prilagojene izdelke, posebej izdelani za posebna vozila, in jih je treba preveriti pred proizvodnjo, preden se prodaja.

6: Po nakupu izdelka, je pomembno, da bodite pozorni na logistiko in prevoz stanje, in sodelovati z carinjenje delo.V nekaterih državah lahko nastanejo carinjenje stroški (v skladu z nacionalnimi politikami), ki bremenijo kupca.

7: Po nakupu izdelka, prosimo, upoštevajte informacije, ki so vam poslale naše spletne službo za kadrovske in odgovori takoj.Zelo posodobljena.

Pred nakupom, prosimo, bodite pozorni na razlikovanje OEM sistem original avto sredinski konzoli, kot OEM sistem original avto je drugačen, in moč pas izdelka je tudi drugačen.

1: original sredinski konzoli zaslon 8 cm in je Bosch sistem model.Prosimo, izberite tip proizvoda: A

2: original sredinski konzoli, zaslon je 10.25-palčni, ki je Harman sistem model.Prosimo, izberite tip izdelka: B. (Posebna opomba: original avto ima dvojno zasloni in ni primeren za inštalacije).

Združljiv z izvirno vozila opis funkcij:

1: Podpira večpredstavnostna gumbi na prvotni volan,

2: Hraniti izvirno avto CD gostitelja.

3: Združljiv z izvirno avto ojačevalec (Android zvočni vhod v izvirno avto ojačevalnik preko AUX).

4: Podpira original avto vzvratno kamero.

5: Hraniti izvirno OEM/sistem Android dvojni sistem za uporabo.

6: Podpora original avto funkcija nastavljanje/prikaz informacij.

1: O dostavi

Izdelki bodo poslani v 1-5 dni po plačilu.Po plačilu, www.wolz.si traja približno 12-48 ur, da potrdite plačilo za zagotavljanje varnosti zastopnik kanal.Bodite prepričani, ko je potrjena, bo ladja čim prej.

Paketi pošiljajo iz Kitajske, ki bo pobral s www.wolz.si logistika ekipa.Ko v vaši državi, lahko preverite prodaje sledenje podrobnosti o lokalni pošti spletni strani.

① .Svetovni dostave (razen nekaterih občutljivih držav).

② .Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

③ .Prevoz čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dostava časi se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

④ .Prosimo, bodite pozorni na pomembne carinjenje obvestilo SMS oziroma e-poštni informacije in preverite logistics informacije, da sodelujejo z carinjenje delo.Če ne boste prejeli izdelek v roku 30 dni, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.

2: Izdelek po-prodajne pogoje garancije:

① . 12-mesečni omejene garancije za pokvarjene izdelke (razen umetnih škode ali zlorabe, po prejemu)

② .Dodatki, ki so zagotovljene za obdobje 3 mesecev (razen daril, umetnih škodo ali namestitev napake)

③ .Po namestitve izdelka: Če naletite na kakršne koli težave pri uporabi, lahko obrnite na našo customer service tehniki na spletu, da jih reši.Če izdelek z napako in ga je treba poslati nazaj v tovarno na popravilo, prosimo, povejte nam, kaj je napaka, in zagotavljajo sledenje in prevoz izdelkov, ki ga pošljete nazaj številka za Sledenje (ladijski promet pristojbina za tovarno je nosi kupec, in ladijski promet pristojbina iz tovarne, da si je bremenijo prodajalca).

④ .Po proizvodom presega 1-letno garancijo, kupec nosi po-prodajne vzdrževanje tovora.

Za oddajo naročila preko www.wolz.si, se strinjate, da vse zgoraj politike!

3. O napovedi in nadomestila:

① .Ko prejmete izdelka: kupec je dolžan preveriti embalažo previdno, preden se prijavite za prejemanje.Ko je embalaža, ki je bil podpisan za predmet šteje se, da je v dobrem stanju. (Če boste našli vse neobičajne težave, vas prosimo, fotografirajte in pošljite na naš spletni servis osebje, vključno videz polje)

② .Eno leto garancije

Ta garancija ne velja za škodo, povzročeno s človeškim naporom, napačne uporabe, zlorabe ali spremembe izdelka.

Če imate težave v 7-15 dni po prejemu izdelka, vam lahko obrnite na našo customer service osebje na spletu, da bi to rešili.Če težave ne morete rešiti in stroja je treba zamenjati, smo lahko nadomesti nov stroj za vas brezplačno.Prodajalec je odgovoren za vse stroške dostave.

Če je izdelek težave v roku enega leta po tem, ko ste prejeli izdelek, bomo poskrbeli za brezplačno garancije in plačati za nadomestni del.Kupec nosi stroške dostave.Ampak prosim, obrnite na našo customer service osebje za potrditev vzrok problema.

③ .Vračilo kupnine

Lahko se uporablja za "nobenega razloga, da se vrnete v roku 15 dni".Kupcu vrne, ne more vplivati na prodajalca sekundarni prodaji izdelka in kupec plača za vračilo izdelka.Prosimo, upoštevajte načela odgovornosti.

④ .O povratne informacije

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas vnaprej, se bomo potrudili, da vam pomaga rešiti v najkrajšem možnem času.Tudi, če ste zadovoljni z izdelkom po prejemu in testiranje, prosim, pustite nas dober komentar, hvala.

Specifikacija izdelka

Podrobnosti

Kategorija Igralec

Procesor Tip QCM6125

Vgrajen Zaslon Da,

Pribor 3

TF/Micro SD Slot, 1

Velikost Zaslona 2.5"

Posebne Funkcije Vgrajeni GPS, Polnilnik, Mobilni Telefon, MP3 Predvajalniki, DSP, Carplay, Android Auto, Obračalni Vhod, Razcep Zaslon

Nabor vezij 8CORE

OSD Jezik Kitajščina (Poenostavljena), Kitajščina (Tradicionalna), Albanski, Arabski, Beloruski, Bolgarski, Poljski, PERZIJSKI, Nemški, Ruski, Francoski, Filipino, Finski, Gruzijska, Korejski, Nizozemski, Galicija, Katalonski, Latvijski, Litovski, Romunski, Malteški, Malajski, Makedonski, Norveški, Portugalski, Japonski, Švedski, Srbski, Slovaška, Slovenski, Svahili, Tajski, Turški, Valižanski, Ukrajinski, Španski, Armenski, ITALIJANSKI, Urdu Indija, Angleščina, Vietnamski

Garancija 1year

Land Rover Model RANGE ROVER SPORT

Digital Media Format Mp3, MP4, WMA, JPEG

Hitrost Procesorja DDR4X

Range Rover Sport-Leto 2013, 2014, 2015

Max Zunanji Pomnilnik 128G

Je zaslon na dotik Da,

Za Vozila Znamke/Modela Zemljišča Rover

Napetost 12V

ROM 128G

Ločljivost 1920*1080

Vmesnik Lossless interposition

Blagovna Znamka Roadzhiyin

Vrsta Materiala plastika+kovine

RAM 8G

Din Double Din

Element Teža 6kg

Poreklo Celinska Kitajska

Out Power 4*50 w

Stranke Rating & Pregledi

Skupna Ocena in Pregled

0

Iz 5

(Temelji na 0 Ocene)

Ocenite ta izdelek

Prosimo, napišite recenzijo

Razvrsti po:

Kupci, ki so kupili ta postavka tudi kupil...

€115.23 €177.28

10.1 carplay avtomobilske večpredstavnostnih za nissan sentra 2013 - 2018 avtoradio 2 din android 12 gps navigacija stereo rds autoradio smart avto infrtainment: ai glasovni nadzor sistema odprete varne vožnje avto model: ta enota bo fit naslednje modela avtomobila pred namestitvijo po namestitvi vs sistem parametrov: glejte spodnji tabeli za posebne parametra konfiguracija uporabniški

€118.71 €296.79

glavne značilnosti: 1. operacijski sistem: android10.0 2. velikost zaslona: 10-palčni visokoločljivostni digitalni zaslon 3. ločljivost zaslona 1024*600 4. pomnilnik: 1 gb+ 16gb/2gb+ 32gb/4gb+64gb (izbirno) 5. procesor: 4 core/8 jedro 6. izhodna moč: 4x50w 7. fm frekvenčni razpon: od 87,5-108 mhz, 18 radijske postaje lahko prednastavljenih 8. gps navigacija: google spletne zemljevide ali druge priljubljene karte, lahko uporabite

€18.24 €22.79

dobrodošli v naši trgovini n ote preden se odločite za nakup: laser objektiv je krhek.poskrbite, da imate zadostno kapaciteto za zamenjavo svoje potrebe (laser objektiv/laser glavo), kot tudi drugi dodatki, drugače: ko kupite naš izdelek, prosimo, bodite prepričani, da si za strokovnjake je treba nadomestiti. testiranje!da bi se izognili sam izdelek kot tudi poškoduje napravo.pred vgradnjo, nekateri

€181.90 €363.79

kirinavi 7 inch android 11 avtoradio automotivo vodja enote za audi a4 b7 b6 s4 rs4 seat exeo avto dvd multimedijski predvajalnik samodejno gps navigacija stereo 4g bluetooth glasbe dsp 2003-2012 primerna za audi a4 b7 b6 s4 rs4 seat exeo 2002 2003 2004 205 2006 2007 2008 najboljši avto razred zvočni procesor: tda7851 čisto android 11 os ,to je združljivo z google video format:podpora hd 1080p /4k ločljivost zaslona:

€173.44 €346.89

ta enota je primerna za: peugeot 307 307cc 307sw 2004 - 2013 prosimo, oglejte si video navodila: h2 ne podpirajo carplay in android auto, vsi ostali pa ne. h2 ne podpira dsp, vsi ostali pa ne.h2 ne podpira gumb barvo, vsi ostali pa ne. dostava: pošiljka bo urejen v roku 7 delovnih dni po plačilu se izbrišejo, tako dolgo, kot kupca podatke in naslov za dostavo je potrjena.prosimo,

€13.47 €18.71

varnostne kamere hd 1280x720p pogled od zadaj parkirni kamere za mercedes w220 w164 w163 ml320/ml350/ml400 nadomestni deli moda 18 mm velikost kamere, s parkiranje smernice, preklapljanje, namestitev kamere zadaj je vizualno diskretno in zelo neopazne razširiti prepoznavnost za vozila formore varnost in comfor uporabno z vsemi monitorji, ki imajo činč video vhod modularna plug & play rešitev

€13.96 €22.16

univerzalni avto grelec ventilator anti-fog 12v 120w fan vetrobransko steklo defroster auto toplejši zrak ventilator vozila okna sušenje ogrevanje za lase značilnosti: vztrajati vaš avto windows jasno in varno z našo 12v avto grelec!poslovite se od megle in ivja v nobenem trenutku. za udobno bivanje vse leto z našo vsestranski avto grelec.to zagotavlja tako ogrevanje in hlajenje načini, ki zagotavljajo odlično

€48.15

10x ut-106uv bnc dual band u+vhf antena za icom tip yaesu kenwood baofeng radio dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in dobre kakovosti s prosto po-prodaje garancijo. model: ut-106uv priključek: bnc frekvenca: 144/430mhz(uhf+vhf) pridobili: 3.0 db / 2.15 db impedanca: 50ohm max moč: 10w kabel: rg-174 uporablja model: kenwood: tk100,

€269.96 €539.92

android 12 avtoradia za kia sportage 2 2007 2008 2009 večpredstavnostna video predvajalnik navigacija gps carplay autoradio 2din vodja enote

€27.01 €52.96

kako izbrati ustrezno brezžične kamere 1. brezžični oddajnik/sprejemnik, ki je trenutno podpira le fotoaparati v cvbs video format .primerna za original avto zaslon ali navigacijo, ki podpira cvbs video formatu. 2. obstajata dve vmesnik načini za brezžični sprejemniki, eden je rca vmesnika in drugi je 2,5 mm av v/min usb vmesnik .prosimo, izberite ustrezno izdelek, ki temelji

€469.80 €690.88

【postavka opis】 1. procesor:okta-core 64bit p60,cotex a72 , 2.0 ghz. 2. android 10 os. 3. ram: 2/4/6/8gb ddr3. 4. rom: 16/64/128gb. 5.ukaz sledilno ploščico .idrver gumb 6.uporabljajte pristne zaslona na dotik. 7.uporabite usb-aux ali se povežete z izvirno bluetooth glasbe. 【glavne značilnosti】 1. vgrajen carplay, deluje z ios/android sistem. 2.

€308.24 €324.46

moj prijatelj, dobrodošli v naši trgovini.prosimo, da si mi pred dajanje nalog, morda lahko dobite popust!če potrebujete druge modele tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me in i vam bo poslal povezavo do kupljenega izdelka!za podrobnejše informacije se, prosim, da me kontaktirate: mobile:+86 15973186480 whatsapp/wechat:+86 15973186480 opis izdelka specification predmet, vrednost celotne proizvodnje 1000a funkcije vozila za zasilni

€467.97 €623.97

podrobne specifikacije: 1. android 7.1 sistem rockchip cortex-a9 roko px3 quad core ram 2g+rom 32 g 2. android 9.0 sistem rockchip cortex-a72(1.8 ghz )+cortex-a53(1.4 ghz) px6 šest core ram 4g+rom 32 g 3. android 9.0 sistem rockchip cortex-a72(1.8 ghz )+cortex-a53(1.4 ghz) px6 šest core ram 4g+rom 64 g 4. android 11.0 sistem qualcomm 6125 snapdragon 665 okta-core ram 4g+rom 64 g 5. android

€63.23 €126.46

obvestilo :prosimo obrnite na službo ali dodati notewhen ga kupite ker ta vožnja rekord pripada poseben slog, je primerna za avtomobile z brisalci, prosimo preverite, ali je primeren za namestitev model, če niste prepričani, se obrnite na našo customer service osebje, bomo odgovor vaših podatkov s strokovnega vidika (prosimo, dodajte tvoje, ko posvetovanju: koliko je model in leto + nosilec fotografija original avto

€51.29

1/2pcs android ai polje žični brezžični carplay adapter android samodejno nadgradili avto z youtube večpredstavnostna video opis: model: st182. material: abs. barva: rdeča. napajanje: 2 x aaa baterije(niso vključene). - ac napetost: 4v/največ 40v/400v/600v, natančnost:±(za 1,5%+3). - dc napetost območje: 400mv,natančnost:±(za 1,5%+5); 4v/največ

€443.23 €805.86

avto multimedia player android stereo za luxgen u6 2014 2015 2016 radijski sprejemnik vodja enote android sistem android 11 android 11 android 11 ram+rom 3g+32 g 4g+64 g 6 g+128g ampilfier čip tda7850 tda7850 tda7850 ločljivost 1024*600 1024*600 1024*600 bluetooth 5.0 5.0 5.0 zgrajena

€107.85 €173.94

podofo 2din android 12 avtoradio multimidia video predvajalnik za toyota avensis 2015-2018 gps navigacija 2din carplay auto stereo št dvd vodja enote združljiv vozil: za toyota avensis 2015-2018 dask kit funkcije: načrtovani in družno, da se ujemajo tovarniški nadzorni plošči visoko kakovostne abs plastike struktura tovarne slog teksturo načrtovanje hitro in enostavno namestitev, kakovost izdelane v tovarni

€514.04 €1 028.09

za evropske kupce: za evropske kupce, savdska arabija, u. a. e, izberite iz kitajske in izberite www.wolz.si standardna dostava ,brez davka.brez ddv,več ceneje!imajo številko za sledenje!dobili boste po 7-20 dni. goond novice: glasovni nadzor: značilnosti izdelka: za mitsubishi outlander 2006-2012 1*android naprave. 1*napajalni kabel . 1*rca kabel. 1*usb kabel(z dvoje vrat usb in zunanji

€61.14 €100.23

značilnost: visoko kakovost izdelkov.enostavno namestitev in trajno uporabo.odlična kakovost in super opremljanja.ustrezen priključek brez rezanja ali preplete.daj ostrejši in bolj sophisiticated videz za vaš avto specifikacija: tip:pogled od zadaj kamero vgradnjo tip:neposredno namestite št.: 95760-d4000 95760d4000 vgradnjo: za kia optima 2016-2018 material: abs barva: črna vsebina paketa: 1 x rear view camera samo zgoraj