9 inch Za Kia Sorento 2 2013-2014 Avto Multimedijski Predvajalnik Videa, GPS Navigacijo, Radio Android12 8+128G 8Core CarPlay 4G 360Camera

Kategorija: nalepke
€345.72 €523.81
(0)

Sku: w62193

Stanje: Na zalogi

To je varno transakcijo .

Pregled Izdelka

Postavka Opis

Opis Izdelka

Ukrepi pred nakupom:

1: Glede namestitve izdelka, vse so nedestruktivne sidranja.Če so kakršne koli težave, se med namestitvijo, se obrnite na nas in ne da svoje zaključke.

2: Če nameščate izdelek, morate izklopiti avto za namestitev napeljave varnostni pas.

3: Če ne veste, vstavljanje položaj žice pas, se lahko obrnete na nas preko slike.

4: Vsi stroji so namenjeni za posebna vozila, in smo lahko samo jih prodajajo po namestitvi in inšpekcijskih pregledov.

5: Če niste prepričani, ali lahko namestite ta model, lahko pošljete sliko sredinske konzole na našo službo za potrditev.

6: Ko paket prispe na carinjenje namembne države: carinjenje pristojbine, ki bi lahko nastal, ki se ga plača kupec.

Združljiv z izvirno avto opis funkcij:

1: Združljiv z izvirno avto volan gumb nadzor.

2: Vrsta B je združljiv z izvirno avto ojačevalec.

3: Vrsta B je združljiv z izvirno avto klimatska naprava zaslon nadzor.

4:pogled od zadaj kamero original avto ni združljiva. (Darilo: set za obračanje fotoaparat)

5: originalni avto USB-vtičnico ni združljiva.

V: Po nakupu, kako dolgo traja, da ladja in kako dolgo traja, da pridejo.

A: V normalnih okoliščinah, v paketu bomo poslali v roku 1-3 dni, in zadnji je 5 dni.

Q: ali Bo to fit moj avto in je združljiv s te funkcije?

O: Imamo uvod o sredinski konzoli, original avto na naši spletni strani, in pošiljate lahko tudi fotografijo, na sredinski konzoli, original avto in model, leto za našo customer service za potrditev in posvetovanje.

Q: ali Lahko cena izdelka treba diskontirati?

O: Naši izdelki so ravno maloprodajna cena (tudi najboljšo ceno), in tam so kuponi v trgovini strani.

Q: Zakaj ni odgovora na moje vprašanje.

A: Ker je naš čas je drugačen.Verjetno ni zraven računalnika.Vendar naš uporabniški servis vam bo odgovoril, da boste čim prej, ko sem videl svoje podatke.

1: O dostavi

Izdelki bodo poslani v 1-5 dni po plačilu.Po plačilu, www.wolz.si traja približno 12-48 ur, da potrdite plačilo za zagotavljanje varnosti zastopnik kanal.Bodite prepričani, ko je potrjena, bo ladja čim prej.

Paketi pošiljajo iz Kitajske, ki bo pobral s www.wolz.si logistika ekipa.Ko v vaši državi, lahko preverite prodaje sledenje podrobnosti o lokalni pošti spletni strani.

① .Svetovni dostave (razen nekaterih občutljivih držav).

② .Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

③ .Prevoz čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dostava časi se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

④ .Prosimo, bodite pozorni na pomembne carinjenje obvestilo SMS oziroma e-poštni informacije in preverite logistics informacije, da sodelujejo z carinjenje delo.Če ne boste prejeli izdelek v roku 30 dni, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.

2: Izdelek po-prodajne pogoje garancije:

① . 12-mesečni omejene garancije za pokvarjene izdelke (razen umetnih škode ali zlorabe, po prejemu)

② .Dodatki, ki so zagotovljene za obdobje 3 mesecev (razen daril, umetnih škodo ali namestitev napake)

③ .Po namestitve izdelka: Če naletite na kakršne koli težave pri uporabi, lahko obrnite na našo customer service tehniki na spletu, da jih reši.Če izdelek z napako in ga je treba poslati nazaj v tovarno na popravilo, prosimo, povejte nam, kaj je napaka, in zagotavljajo sledenje in prevoz izdelkov, ki ga pošljete nazaj številka za Sledenje (ladijski promet pristojbina za tovarno je nosi kupec, in ladijski promet pristojbina iz tovarne, da si je bremenijo prodajalca).

④ .Po proizvodom presega 1-letno garancijo, kupec nosi po-prodajne vzdrževanje tovora.

Za oddajo naročila preko www.wolz.si, se strinjate, da vse zgoraj politike!

3. O napovedi in nadomestila:

① .Ko prejmete izdelka: kupec je dolžan preveriti embalažo previdno, preden se prijavite za prejemanje.Ko je embalaža, ki je bil podpisan za predmet šteje se, da je v dobrem stanju. (Če boste našli vse neobičajne težave, vas prosimo, fotografirajte in pošljite na naš spletni servis osebje, vključno videz polje)

② .Eno leto garancije

Ta garancija ne velja za škodo, povzročeno s človeškim naporom, napačne uporabe, zlorabe ali spremembe izdelka.

Če imate težave v 7-15 dni po prejemu izdelka, vam lahko obrnite na našo customer service osebje na spletu, da bi to rešili.Če težave ne morete rešiti in stroja je treba zamenjati, smo lahko nadomesti nov stroj za vas brezplačno.Prodajalec je odgovoren za vse stroške dostave.

Če je izdelek težave v roku enega leta po tem, ko ste prejeli izdelek, bomo poskrbeli za brezplačno garancije in plačati za nadomestni del.Kupec nosi stroške dostave.Ampak prosim, obrnite na našo customer service osebje za potrditev vzrok problema.

③ .Vračilo kupnine

Lahko se uporablja za "nobenega razloga, da se vrnete v roku 15 dni".Kupcu vrne, ne more vplivati na prodajalca sekundarni prodaji izdelka in kupec plača za vračilo izdelka.Prosimo, upoštevajte načela odgovornosti.

④ .O povratne informacije

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas vnaprej, se bomo potrudili, da vam pomaga rešiti v najkrajšem možnem času.Tudi, če ste zadovoljni z izdelkom po prejemu in testiranje, prosim, pustite nas dober komentar, hvala.

Specifikacija izdelka

Podrobnosti

Poreklo Celinska Kitajska

Sorento-Leto 2013, 2014

ROM 128G

Din Eno Din

Vmesnik Lossless butt plug

Element Teža 5kg

Nabor vezij 2*A75+6*A55

Napetost 12V

Kia Model Sorento

Out Power 4*50 w

Vrsta Materiala plastika+kovine

OSD Jezik Kitajščina (Poenostavljena), Kitajščina (Tradicionalna), Arabski, Irski, Beloruski, Islandski, Poljski, Danski, Nemški, Ruski, Francoski, Filipino, Finski, Korejski, Nizozemski, Češki, latinsko, Romunski, Malteški, Malajski, Makedonski, Norveški, Portugalski, Japonski, Švedski, Srbski, Tajski, Valižanski, Ukrajinski, Hebrejski, Grški, Španija je Baskovski, Madžarski, ITALIJANSKI, Urdu Indija, Angleščina, Vietnamski

TF/Micro SD Slot, 1

Digital Media Format Mp3, MP4, WMA, JPEG

Za Vozila Znamke/Modela KIA

Operacijski Sistem Android 12

OEM ŠT. Za Kia Sorento 2 2013-2014

Vgrajen CD predvajalnik no

Kategorija Igralec

Ločljivost 1280*720

Blagovna Znamka modiber

Posebne Funkcije Vgrajeni GPS, Polnilnik, Mobilni Telefon, MP3 Predvajalniki, DSP, Carplay, Android Auto, Obračalni Vhod, Razcep Zaslon

Vgrajen Zaslon Da,

Postavka Velikost Za 2013-14 modeli Kia Sorento

Max Zunanji Pomnilnik 128G

Procesor Tip UIS7862

RAM 8G

Garancija 1 Leto

Hitrost Procesorja DDR4

Je zaslon na dotik Da,

Oznake: smart večpredstavnostna video

Stranke Rating & Pregledi

Skupna Ocena in Pregled

0

Iz 5

(Temelji na 0 Ocene)

Ocenite ta izdelek

Prosimo, napišite recenzijo

Razvrsti po:

Kupci, ki so kupili ta postavka tudi kupil...

€804.03 €1 675.05

px6 android 9.0 128gb tesla slog avto gps navigacija multimedia auto vodja enote radio magnetofon ips zgrajena v carplay + dsp 4g kartice opcija za toyota fortuner 2016 -2020 glavne značilnosti: čisti android os 9.0: cpu: android 9.0 sistem rockchip 3368 px-6 6-core reševanja moč: 1920*1080 4gb ddr3 ram pomnilnika, vgrajen v 32gb/ 64gb inand, podpira max 64 g podporo zunanjih 4g/3g dongle/tmps/usb&tf kartice connction/dvb-t/obdⅱ/dab+

€18.25 €31.45

pogoj:nova,poprodajnem model name:bm51-13l014-ac bm51-13l015-ac umestitev na vozilu: spredaj, levo ,desno opremljanja:za ford focus mk3 2012-2015 barva:črna material:abs vsebina paketa: 2 * pranje žarometov šoba samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.opomba: lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

€4.90 €7.77

in visoke kakovosti, narejeni iz visoko kakovostnih materialov za trajnost izpraznite rezervoar za hitro in učinkovito, ne sprošča škodljivih prahu v okolje kot del običajnega vzdrževanja, se lahko odstrani in nadomesti prezračevalni sloj vrečko za prah izloči različnih ravneh prah in umazanijo za največjo zmogljivost in vzdržljivost izboljšuje elastičnost vrečke za preprečevanje iz

€173.44 €346.89

ta enota je primerna za: peugeot 307 307cc 307sw 2004 - 2013 prosimo, oglejte si video navodila: h2 ne podpirajo carplay in android auto, vsi ostali pa ne. h2 ne podpira dsp, vsi ostali pa ne.h2 ne podpira gumb barvo, vsi ostali pa ne. dostava: pošiljka bo urejen v roku 7 delovnih dni po plačilu se izbrišejo, tako dolgo, kot kupca podatke in naslov za dostavo je potrjena.prosimo,

€239.46 €342.08

združljiv z: za mercedes-benz a 2023 2024 za mercedes-benz cla razred facelift 2023 2024 perfet ustreza arb vgrajena armatura cam izgleda kot original tovarniško slog, ni treba, da delujejo žice, vse, kar ustreza popolnoma. namestitev obvestilo arb vgrajena armatura cam izgleda kot original tovarniško slog, ni treba, da delujejo žice, vse, kar ustreza popolnoma. pridobivanje

€298.58 €459.34

android 10.0 4+64 g avto dvd predvajalnik primerni za hyundai ix25 2014-2019 1, podpora volan nadzor 2, podpora za samodejno parkiranje funkcija 3, podporo sedež, ogrevanje funkcija 4, podporo ojačevalnik 5, se po namestitvi klimatske naprave informacije bodo prikazani.lahko tudi nadzor na zaslonu. itd. sistem:android 10.0 1.android 10.0 = 2 gb ram 16gb rom

€259.27 €540.15

nakup opombe: naš glavni desrciption je xy5 avto radio . obstaja veliko avtoradio različica v povezavo: xy1 &xy2 je wifi različica ,xy3 xy5&xy66 je 4g wifi različico. wifi različica in 4g različica ceno in funkcijo differents ,smo po vaše naročilo na ladjo ,boste dobili kar ste plačali za. wifi različica radio paket vključuje: 1* avto radio 1 *okvir 1* napajalni

€439.15 €998.07

android avto radio za mitsubishi lancer 10 cy 2007 - 2017 avtomobilske multimedijski predvajalnik videa, gps navigacijo, 5g wifi ne 2din dvd ultra visoko definitionenjoy visual praznik dpi 2000*1200 e 2k hd kakovost slike motorja izboljšuje svetle barve in barvne podrobnosti slike.in v trenutku, ko je zaženete navigacijo, šokantno barve, pokrov sliko in krasen svet je premagano 360° panoramski

€48.15

10x ut-106uv bnc dual band u+vhf antena za icom tip yaesu kenwood baofeng radio dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in dobre kakovosti s prosto po-prodaje garancijo. model: ut-106uv priključek: bnc frekvenca: 144/430mhz(uhf+vhf) pridobili: 3.0 db / 2.15 db impedanca: 50ohm max moč: 10w kabel: rg-174 uporablja model: kenwood: tk100,

€113.48 €151.31

podrobnejši parameter uvod: sistem : android 11(samodejno posodobi na najnovejšo android operacijski sistem) cpu (procesor): 4-core(roko coretextm-a7mp),1.5 ghz, 8-core(2*a75+6*a55),1.8 ghz gpu : powervr fentale ge8322 do 550 mhz ram/rom : 1+16 g/1+32 g/2+16 g/4+64gb/6+128g/8+128g ločljivost zaslona :visoka ločljivost, multi-touch 1024*600. radio : tda7708.am, fm, rds, kot digitalno obdelavo signalov, ohranjanje in preimenuj

€260.65 €329.94

uporablja modele & letih za mercedes-benz/clk/w209 1998-2004 za mercedes-benz/e-w210 1998-2002.1 za mercedes-benz/c-class/w203 2000-2005 za mercedes-benz/slk/w170 1996-2002.1 za mercedes-benz/clk/c208/w208 1996-2008 za mercedes-benz/m/ml/w168 1998-2002.1 za mercedes-benz/g/w463 1998-2004 za mercedes-benz/viano/w639 2004-2006 za mercedes-benz/vito/w639 2004-2006 za

€27.01 €52.96

kako izbrati ustrezno brezžične kamere 1. brezžični oddajnik/sprejemnik, ki je trenutno podpira le fotoaparati v cvbs video format .primerna za original avto zaslon ali navigacijo, ki podpira cvbs video formatu. 2. obstajata dve vmesnik načini za brezžični sprejemniki, eden je rca vmesnika in drugi je 2,5 mm av v/min usb vmesnik .prosimo, izberite ustrezno izdelek, ki temelji

€867.24 €1 221.46

vztrajajo v skladu s politiko kakovosti za deset let naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007, ki je specializirano za razvoj in proizvodnjo avtomobilov električnih proizvodov , ki se nahajajo v luohu district,shenzhen.imamo veliko strokovnega talente z bogatimi izkušnjami za avto električnih proizvodov.in glavni izdelki so avto gps za mercedes,bmw,audi itd high-end avtomobilov.izhajajo iz nemško tehnologijo,

€2.55 €5.33

značilnosti: direktna zamenjava za vaše enote. plug-and-play, neposredno fit, enostavno namestitev. ni skupščine, ki zahteva. višji razred električnih komponent. izboljšano sklop hladilnega telesa in polni zmogljivosti. vse izdelke, ki so dobavljeni so testirani. specifikacije: barva:črna material:abs številka dela:7701209744 opremljanja: ustreza

€86.06 €204.92

jabriel auto skriti avto kamera, wifi 24-urna paking spremljanje avto diktafon full hd 1080p night vision dvr registrator vožnje dash cam pogled od zadaj kamero, dvojno objektiv video snemalnik, kamera za porsche 718 cayman, za porsche 718 boxste, za 911 carrera, za porsche cayenne, za porsche panamera, za jeep patriot, za porsche macan.paket vključuje: 1 x avto dvr 1 x ročni 1 x napajalni kabel 1

€342.26 €526.54

zakaj izbrati ranbau? 1. ranbau je top blagovne znamke za www.wolz.si, 15 let delovnih proizvodne in prodajne izkušnje.mi v glavnem prodajo multimedijskih izdelkov za različne vrste avtomobilov, kot so audi, bmw in mercedes benz, ki so zelo pozdravili kupci.naš cilj je zagotoviti odjemalcem z najboljše izdelke in storitev, pa tudi zagotavljanje brezplačne posodobitve vdelane programske opreme 2. vsi izdelki so

€29.66 €64.48

opis avdio občutljivost: 93db zvočniki vrste: koaksialni zvočniki upornost: 4ω frekvenčni razpon (hz): 65hz-23khz avto bi: univerzalna signalom in šumi: 93db napetost: 12v ven moč: 150w material tip: kovinski & magnet postavka velikost: 4 inch značilnosti: - polipropilenska membrana material in uporabo visoko gostoto vesoljsko

€443.23 €805.86

avto multimedia player android stereo za luxgen u6 2014 2015 2016 radijski sprejemnik vodja enote android sistem android 11 android 11 android 11 ram+rom 3g+32 g 4g+64 g 6 g+128g ampilfier čip tda7850 tda7850 tda7850 ločljivost 1024*600 1024*600 1024*600 bluetooth 5.0 5.0 5.0 zgrajena

€93.71 €133.87

ats120 ats-120 si4732 esp32 bluetooth za 2,4 palčni zaslon na dotik fm ssb sdr am, usb, lsb ina polno' band hifi radio opis: - si4732+esp32+bluetooth+2.4 palčni zaslon na dotik rešitev, prilagojenih naprednih aluminij zlitine kovin, shell, vgrajen 40 mm velikih zvočnikov, z fm, am, lsb, usb multimode recepcija, fm z rds funkcijo način, in dodal, bluetooth stereo - (fm) audio prenos funkcijo, ki se lahko

€15.47 €23.44

1/2/3pcs pametno polnjenje zaprti vodi polnilec univerzalni prenosni baterijski polnilec 12v avto polnilec avto opis: funkcija: zelo kompakten. zelo dobre kakovosti.trdno konstrukcijo. kratkostična zaščita (lučka ugasne, polnjenje ustavi) polnjenje, ko je led rdeča, polna polna, ko je led zeleno čas polnjenja je odvisna od velikosti baterije. 12v 5-7ah traja približno